Nieuwe aanwinsten vervolg3


Week 39,

Een mooie donatie binnen gekregen van een heel goede vriend, de herinneringsmedaille Korps Rijdende Artillerie en een luxe schoenpoetsset die is uitgegeven met de invoering van de Pantserhouwitsers. Kerel, ook via deze weg, hartelijk dank. 

Gele rijders herineringscoin voorzijde.
Gele rijders herineringscoin achterijde.

Gele rijders schoenpoetsset dicht.
Gele rijders schoenpoetsset open.


Week 38,

De hand weten te leggen op een set gevlochten epauletten voor een officier Garde Jagers op de CT, helaas ontbreken de hoorns, afdruk is nog wel zichtbaar.

Gevlochten epauletten Garde Jagers.

Week 36,

Prachtige donatie binnen gekomen, de snugjas, de softshelljas, breaklights, tasje voor tourniqette in NFP print, sokken, stickers, witte bodywarmer, witte bi-laminaat jas en witte broek van de MGD, pennen, diverse instructiekaarten en boekwerkjes en DVD's.

Kerel, ook via deze weg hartelijk dank.

nieuwe aanwinsten.
nieuwe aanwinsten.

MGD bi laminaatjas..
MGD bodywarmer en broek.


Week 34,

Via een goede vriend, een deel mooie armbanden gedoneerd gekregen. Kerel, ook via deze weg hartelijk dank.

armbanden armlets defensie.

Week 33,

Mooie serie glazen en mokken gedoneerd gekregen door een vriend waar ik enorm trots op ben om hem te kennen. Kerel, ook via deze weg hartelijk dank.

Artillerie Bierpullen
Artillerie bierpul.

Bierglas gele rijders.
V Fonds mok.


Week 29,

Dankzij de inspanning van de museum Depot-40-45 hebben wij een oude Geklede Tenue jas van de Artillerie gedragen door Kol. Beamont en een oude schouderembleem van de Geneeskundige Troepen aan de collectie kunnen toevoegen. Stijn, ook via deze weg hartelijk dank.

Artillerie GKT.
Artillerie GKT close-up.


Week 29,

Dankzij een Topper van de Klu, diverse boekwerkjes en instructie kaarten gedoneerd aan de collectie. Kerel, ook via deze weg, hartelijk dank.

KLU Luchtmacht instructiekaarten.