Nieuwe aanwinsten vervolg


2019


Week 30

Het nieuwe embleem van de Manoeuvre vaardigheid wedstrijden is geschonken door Marc Bouwmans. 2 weken geleden zijn de wedstrijden geweest, en nu al in de collectie. Marc, enorm bedankt voor je inzet


Week 28

Mooie aanvulling binnen gekomen van de Ritmeester L. Porankiewicz waar we pas zijn atilla mogen hebben ontvangen. Zijn botinnes en van zijn zoon, een paar emblemen van de EUBG en straatnaam 1ste nieuwe model Limburgse Jagers. Beide heren enorm bedankt.


Week 27

Deze week op de mat gevallen, DE badge van de Klu vrouwen veteranen. Deze badge is ongeveer 1,5 mnd geleden uitgegeven. Deze mooie stukje nieuwe "geschiedenis" is door grote steun van de plv-chef Kabinet CDS, Lt-Kol E d'Leon tot stand gekomen. Daarom ook mijn grote dank voor haar inzet. 

badge vrouwen veteranen Klu

Week 26

Mooie donatie binnen gekomen van Ton Klaessen Libanon-veteraan 1981-1982, de "Franse " jas die door een aantal Nederlandse militairen ook gedragen zijn.

Ton, mijn hartelijk dank kerel.Week 22

Machtige donatie binnen gekregen van een Militair historische Topper.

Diverse emblemen, set DT 2000 knopen met MGD logo erop, dames speldjes, schildje, armlets, stickers, reclame frisbee, diverse lectuur, witte MGD parka met binnenjas en broek, nieuwe set sportkleding, diverse petjes KLU, woodland beenholster, boekje detectie stickers,riem en als een kers op de taart de 150 jarige herdenkings glazen standaard van de MGD. Meer dan mijn hartelijke dank kerel.Eerste medaille is binnen om de atilla van van Sytzama drager Ritmeester L. Porankiewicz. correct op te maken.Week 21

Weer 2 mooie emblemen binnen gekregen van de Lmb.

Mijn grote dank aan 10B 12 infbat om een aardig gat te dichten

van Heutsz emblemen onderdeelsemblemen straatnaam